Shopping Cart

No products in the cart.

Aox ferulic 30 ml

242.00KM

242.00KM

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 149,00KM. Trošak dostave za narudžbe ispod 149,00KM je 10,00KM.

Aox ferulic 30 ml

242.00KM

Koncentrat s pojačanim antioksidativnim i zaštitnim djelovanjem na stanice s trenutnim djelovanjem i dugotrajnim učinkom. Idealan je za sve tipove kože. Predstavlja biološki štit protiv UVA, UVB, IR i HEV zračenja. Svojom jedinstvenom i djelotvornom kombinacijom aktivnih sastojaka štiti fibroblaste i poboljšava sintezu kolagenskih niti te koža postaje čvršća, elastičnija i poprima prirodan sjaj. Vitamin C sadržan u formuli, osigurava visoku antioksidativnu zaštitu, neutralizirajući slobodne radikale i povećavajući sintezu kolagena. Ferulinska kiselina je jedan od najboljih i najjačih antioksidanasa za kožu zbog specifične zaštite fibroblasta od UVA zračenja te na taj način maksimalno usporava starenje i daje blistavost koži.

Primjena: ujutro na čistu kožu umasirati nekoliko kapi seruma i nakon toga nanijeti kremu za lice. Koristiti zaštitni faktor.

AKTIVNI SASTOJCI

Askorbinska kiselina 15%: neutralizira slobodne radikale i povećava sintezu kolagena.
Protech-cell complex 1.5% – kompleks vitamina E i sintetskih aktivnih sastojaka: antioksidativna zaštita, specifična zaštita protiv utjecaja zračenja na kožu, zaštita lipida epiderme od oksidacije.
Ferulinska kiselina 0.5%: antioksidans, specifična zaštita fibroblasta protiv UVA zračenja.