Shopping Cart

No products in the cart.

Proteoglycans ampoules 10×2 ml

92.00KM

92.00KM

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 149,00KM. Trošak dostave za narudžbe ispod 149,00KM je 10,00KM.

Proteoglycans ampoules 10×2 ml

92.00KM

Intenzivan hranjivi dnevni tretman za suhu, zrelu ili beživotnu kožu za učvršćivanje i suzbijanje znakova starenja. Aktivni sastojci djeluju sinergijski te čine kožu čvršćom i elastičnijom te obnavljaju prirodne zalihe vlage u tkivu. Koncentrirana formula poboljšava elastičnost i zategnutost kože. Ima vrlo jako antioksidativno djelovanje te suzbija negativno djelovanje vanjskih utjecaja na kožu i izvanstanični matriks. Lagana tekstura brzo se upija te ostavlja kožu mekom i ugodnom na dodir.

Primjena: umasirati proizvod na očišćenu kožu. Jedna ampula dovoljna je za 1-3 aplikacije na područje lica.

Opis

Aktivni sastojci

  • Proteoglikani: glikoproteini u izvanstaničnom matriksu te ispunjavaju međustanični prostor i osiguravaju glatku, čvrstu i elastičnu kožu. Visoka koncentracija u ampulama ima intenzivno obnavljajuće djelovanje te pomaže u sprječavanju nastanka i uklanjanju znakova starenja. Uloga im je da vlaže, hrane i zaglađuju kožu.
  • Ekstrakt soje: bogat izoflavonoidima ili fitoestrogenom koji ima jako antioksidativno djelovanje te blokira proces metaloproteaze koji nastaje kao posljedica djelovanja UV zračenja. Potiče sintezu kolagena.
  • Vitamin C: trenutno posvjetljuje kožu. Askorbinska kiselina u čistom obliku je iznimno dobra za kožu zbog antioksidativnog djelovanja i poticanja sinteze kolagena. Daje koži jaki antiaging efekt.
  • Vitamin F: vraća koži elasticitet i mekoću. Spoj Ω-3 i Ω-6 masnih kiselina koje hrane kožu te obnavljaju staničnu funkciju kože i smanjuju transepidermalni gubitak vlage.

Način korištenja:

Preporučuje se svakodnevno korištenje, a namijenjen je za njegu suhe i zrele kože. Ako je koža beživotna, dehidrirana ili neuhranjena preporučuje se povremeno korištenje kao šok tretman.

U donjem dijelu kutije nalazi se pribor za otvaranje, nanošenje i čuvanje proizvoda.

  1. Otvorite ampulu koristeći otvarač koji se nalazi u donjem dijelu kutije. Stavite ga na vrh ampule te je otvorite.
  2. Pričvrstite dozator na otvorenu ampulu, skinite poklopac, okrenite ampulu te pritisnite dozator kako biste pokrenuli istjecanje proizvoda. Proizvod se nanosi ujutro ili navečer na suhu i prethodno očišćenu kožu, a prije nanošenja uobičajene mesoestetic njege. Nanesite proizvod na kožu lica, vrata i dekoltea te umasirajte
  3. Ako vam ostane viška proizvoda, stavite poklopac na dozator te spremite ampulu u držač koji se nalazi u pakiranju.