Shopping Cart

No products in the cart.

Pollution defense ampoules 10×2 ml

92.00KM

92.00KM

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 149,00KM. Trošak dostave za narudžbe ispod 149,00KM je 10,00KM.

Pollution defense ampoules 10×2 ml

92.00KM

Koncentrirana formula namjenjena za normalnu i masnu kožu, ima višestruko djelovanje – osim što štiti kožu od štetnih utjecaja iz zraka, ima antioksidativna svojstva i antiage efekt te pruža koži cjelodnevnu hidrataciju. Pollution defense ampule pogodne su za hidrataciju za kožu sklonu izbijanjima i upalnim procesima. Intenzivan svakodnevni tretman pruža koži aktivnu zaštitu od vanjskih čimbenika prisutnih u svakodnevnom urbanom životu, a koji uzrokuju prijevremeno starenje kože. Koncentrirana formula omogućuje blokiranje procesa oksidacije te jača zaštitu kože od posljedica zagađenja okoliša. Pruža koži cjelodnevnu hidrataciju i vlaži kožu tijekom cijelog dana. Lagane je teksture i brzo se upija.

Primjena: ampule su za svakodnevnu upotrebu, preporučuje se nanošenje ujutro na očišćenu kožu. Jedna ampula je dovoljna za jednu do tri primjene.

Opis

Aktivni sastojci:

  • Ibedenon: iznimno je jak antioksidans male molekularne težine, štiti kožu i poboljšava stanične funkcije.
  • Ekstrakt croton lechleri: potiče kožni prirodni antioksidativni sustav te jača specifičnu zaštitu od onečišćenja. Poboljšava sposobnost kože da izbaci molekule koje nastaju kao posljedica oksidativnog stresa.
  • Cross-linked hijaluronska kiselina: hidratizira vanjski sloj kože te ju čini otpornijom, zadržava vlažnost tijekom cijelog dana. Ovaj oblik hijaluronske kiseline otporniji je na raspadanje te hidratizira vanjski sloj kože.
  • Niacinamid: poboljšava zaštitu fibroblasta od izlaganja zagađivačima prisutnim u urbanim sredinama. Jača funkcije epidermalne barijere.

Način korištenja

Preporučuje se svakodnevno korištenje za sve tipove kože. Posebno je namijenjeno koži koja je kontinuirani duži period izložena utjecajima urbane sredine te pušačima.

U donjem dijelu kutije nalazi se pribor za otvaranje, nanošenje i čuvanje proizvoda.

  1. Otvorite ampulu koristeći otvarač koji se nalazi u donjem dijelu kutije. Stavite ga na vrh ampule te je otvorite.
  2. Pričvrstite dozator na otvorenu ampulu, skinite poklopac, okrenite ampulu te pritisnite dozator kako biste pokrenuli istjecanje proizvoda. Proizvod se nanosi svako jutro na suhu i prethodno očišćenu kožu, a prije nanošenja uobičajene mesoestetic Nanesite proizvod na kožu lica, vrata i dekoltea te umasirajte. Preporučuje se korištenje kreme sa visokom zaštitnim faktorom tokom dana.
  3. Ako vam ostane viška proizvoda, stavite poklopac na dozator te spremite ampulu u držač koji se nalazi u pakiranju.